Metropool Vastgoedontwikkeling: Ruimte voor iedereen

Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van plekken waar wonen, werken, ondernemen, recreëren en ontmoeten samenkomen. Van mixed use gebouwen tot aan complete winkelcentra. We nemen daarbij niet alleen vierkante meters in acht, ook het gebied daaromheen krijgt aandacht. Met als doel het creëren van inspirerende plekken voor iedereen.

Wij zijn een creatieve, financieel krachtige projectontwikkelaar en belegger in het door ons gerealiseerde vastgoed. Wij ontwikkelen mixed use projecten op het snijvlak van retail en woningbouw. Met oog op de toekomst realiseren wij projecten die voldoen aan de hedendaagse vraag naar woningen, maatschappelijke voorzieningen en toekomstbestendig  retail functies. We creëren plekken met een sterke sociaal karakter door de krachten van retail, leisure, horeca en maatschappelijke functies te bundelen. Zo werken we aan een toekomstbestendige samenleving met ruimte voor iedereen.

Website Metropool

Heeft u een tip of vraag?

We komen graag met u in contact als u een tip of vraag heeft. Klik op onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb een tip of vraag